Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Tutorial Get This.

Sunday, May 1, 2011

Anda Dilarang Masuk!!!

wah!!!bez nyer...nak tau tak malam tdi kan nurul dengan adik nurul tengok filem DILarang Masuk...

err...citer dier seram la jugak..tapi ending sedih kowt...


biar nurul citer sikit sinopsis citer nie..foto Di Larang Masuk (Download Movie)


Sinopsis Di Larang Masuk
Suasana semakin gelap, kabus dingin meliputi bukit.. Empat sekawan, Fatia, Badrul, Juli dan Ronnie sudah kehilangan akal, buntu menemui jalan pulang. Perjalanan yang tidak sudah itu menemukan mereka dengan sebuah banglo usang di mana mereka memutuskan untuk bermalam di situ. Di rumah misteri yang seakan tidak berpenghuni itu, mereka menjumpai sejumlah wang jutaan ringgit di dalam sebuah beg yang sudah lama tersimpan. Dengan perasaan penuh tanda tanya, mereka dikejutkan dengan penemuan dua mayat yang telah reput dan sepucuk pistol - yang masih penuh dengan peluru hidup.

Fatia yang masih bergantung dengan ubat, mengalami pengalaman aneh - kelibat seorang gadis perempuan yang menyebabkan Fatia trauma - seolah-olah dapat menyelami perasaan gadis itu. Fatia dapat merasakan ketakutan yang menyelubungi diri gadis tersebut,setiap detik yang dialami merungkai peristiwa yang telah berlaku di rumah itu. Keadaaan menjadi semakin genting apabila pistol berpeluru hidup hilang entah ke mana, masing-masing ketakutan dan berlaku pertelingkahan di atas wang yang dijumpai. Kekacauan yang menghantui Fatia merunsingkannya sehingga ia dapat mengetahui suatu rahsia - rahsia yang merungkai sebuah kebenaran.

Apakah rahsia tersebut? Siapakah yang mendiami rumah itu? Apakah yang telah berlaku di situ?kalo korang nak download kan korang pi la kt sini... diLarang Masuk


tapi kan lame la eak nk tggu...x pe...sabar itu separuh iman..:)

No comments:

Post a Comment