Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Tutorial Get This.

Wednesday, March 30, 2011

new kucing maa......!!

assalamualikum(jawab kalo tak jawab berdose~bagi yang muslim aja)
n salam 1malaysia..:)

yeah new kucing!!
ha,sebenar nyer dulu  nurul ni memang tak suke kucing sangt2..
then bile nurul daftar je kt mrsm pengkalan hulu...nurul pon dapat la kawan nie.
.yang sekarang ni bez fren nurul...
name nyer Nurul 'Izzati BT Zulkafli....sampai ada orang kate kitowang ni kembar..
ye la tak berpisah..
.mcm belangkas la katekan...eh2 ni nak citer pasal kucing ke pasal 'Izzati.
..ye la nurul nak citer prmulaan suke kucing ni,,..zati la punyer pasal...hehehe.
.zati ni memang giler la ngn kucing
.pantang nampak kucing..kat maktab kiteorang memang banyak la kucing2 nie....
ape lagi zati pon bertmbah2 la giler nyer..(hehehe~nanti dier bace msti marah)
nurul dekat rumah memang tak bela kucing pon....
then satu ari ni mak nurul telefon..
ops..kantoi bawak nset..:)

mak:kakak kite dah bela kucing dah...haikal nak bela kucing tu...dier ikot mak dari surau tadi...


nurul...:wwwhat!!!!mak bior betol...tak nak..!!!


hehehe...nurul cakap TAK nak....ini la kucing yang first skali....
macho tak eden nie..:) 


kucing ni pnggil ucuk jek..sekarang ni nurul sayang giler ngan kucing ni...haha..
lawak2 dari tak suke tros sayang tros..
.bawu la nurul tau rase sayang zati kat kucing cam ni...

then sekarang nie nurul dapat new anak kucing...adek nurul jmpe kat mane ntah...cian2..



yeah kepada faieq basir,ko nak tengok sangat kn kucing nie...nah tengok ni....

nyenyak nyer..:)



twins..:P


comel2..:)
tapi kan malang nyer...seekor dah mati la...
hm..tak tau saket pe...
tak sempat nak bawak pi klinik...
x pe yang pasti nurul akan jage yang sekor lagi ni elok2..:)

nak sambung ,mane eak..????

adoyai pening tol la nak pilih bidang pe nnt..

.yela keputusan pon x memberansangkan..tapi nurul syukur sgat2...
 i just got:

bahasa malaysia...................A+

bahasa inggeris...............A-

matematik.........................A+

addmath.......................A-

sejarah..................................A

pendidikan islam............A-(AD HISTORY SEBALIK RESULT NI..)

chemistry..................B

biology.........................B

physic....................C+(hu3 paling trok)



ha.meh sini nurul nak cite pasal result agame ni...
cm ni..bese la..nurul ni x suke bace soalan ..mai pkai buwat jek.
.trlebih over confident la..
ha..nak tau x actually nurul x jwb soalan yg wajib djawab...yeah..means nurul dh hilang free2 20 marks....klo ikut pratus 10 %!!!
tu waktu krtas 1...then pe lagi teriak la nurul gler2...dah la wktu tu kertas 2 blom start..mmg nanges abih la..
then kwn2 nurul bagi nasihat ,ustazah nurul pn bagi nasihat...
nurul pn buwat la kertas 2...alhamdulillah nurul boleh buat..:)
then balek jek hostel nurul nanges jek..yela sebelom ni nurul mmg suke subjek ni..tetibedah jadi cm ni nurul redha..dah la esok nyer addmath...bayangkan la seharian nurul nanges..addmath ntah ke mane..tpi malam tu nurul study jugak addmath..walaupn hati ni sedih..
nurul target agame dpt B..tapi ALLAH tu MAHA MENGASIHANI...alhamdulillah nurul dapat A...
hehehe..panjangkan citer...orite2 sambung bidang pe nurul nak ambek...

nurul ni cite2 nak jadi doctor..nurul still ambek bidang sc..even keputsan x begitu bek..nurul nak struggle btol2 pas ni...ye la nak bahgier kn mak bapak..nurul bukan owang kaye pn...kire nak ubah naseb keluarga r...papepon...nurul harap2 dapat bidang yang nurul pilih kt uM n UItm....amin

then last sekali nurul nak ucap trima kasih banyak2 kat mak n ayah.....
kwn2....( 'izzati,paniz,dayaa,farahah,ekin,huda,atin,athikah).. 
cikgu2 mrsm Ph..and
all yg support me..:)



luv much!!!

Tuesday, March 29, 2011

about nurul...:)

more about nurul....:)


name penoh~Nurul Fathiyah Bt zaipul anuaR..
bufdaY~ 6 january 1993(same ngn misha omar gitu)
relationship status~single mingle (yeah i like this status !!!..

schools:~sk aminuddin baki(sKAB)
            ~sk Kg.POh(ntah la lupe singkatan..hehe)
            ~smk raja perempuan(RPS)
            ~Smk slim(SMS)
            ~MRSM pengkalan hulu...(highlanderz gitu)

Sunday, March 27, 2011

wuaaahhh!!!pecah!!!

yeah!!akhir nyer dapat jugak nurul on9,...hehhe

ye la dh sminggu nurul x dpt on9....
ha, nak tau x sebab ape???
cm ni la biar nurul citer sket,...hm..sket je x byak huhuhu..

al -kisah...satu pagi hari pe eak??lupe la,..hehehe
lebih kuang la macam ni la pecah nyer...
cm ni sbenar nyer aritu lap nurul rosak,..ha..mmg dasyat la,..screen pecah beb..hihihi

 ha.nak tau sebab ape pecah???x pe sebab ni drahsiakan...x nak salah kn sape2,...
ye la yg pasti nurul pn salah gak,.
rase nak nanges pon ada gak waktu tu,..tapi nak wat cm ne,...time je la,...
pastu kan nurul ngn mak nurul pi la tnjung malim nak tanye kos repair lap tu,..ha,trkjut ktowng. 500!!!!beb,..
fuh...gler la,..klo cm tu better bli baru,..adoyai,..tapi nurul ni x da kaye sgt pn,..so nurul decide x yah bele,...pkai jek pc kt umah tu,...huhuhuhu,..konon ank yg bek la nie,..ecece,...tapi nurul kne beli gak coz nnt nak pakai kt u nnt,...wuah,..nk msok u dah,...??h...ntah la,...ha...nnt nurul citer lak pasal result nurul k,..even x cemerlang pn,..nurul syukur,...:)